Over Proef

Welkom in de wijnwebshop van Proef! Wijnwinkel

Hier vindt u exclusief de wijnen van Proef! Wijnwinkel in Diepenveen. Dit is de winkel van wijnverkoper en -importeur Bert Nollen. Hij is in korte tijd bekend geworden als hét adres in Diepenveen en omgeving voor een goede fles wijn.

 

Vanaf nu bestelt u ook online een goede rode wijn, witte wijn en bubbels. Dit zijn de lekkerste en meest bijzondere wijnen uit voornamelijk Frankrijk, Italië en Spanje. Veel van de wijnen die je hier online kan kopen zijn biologisch geproduceerd door kleinere wijnhuizen. Hier staan niet volumes centraal maar liefde voor het vak, kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast is er een ruime sortering wijnen uit Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en andere werelddelen.

Talloze wijnen in de shop hebben lovende kritieken van wijnconnaisseurs ontvangen en altijd zijn het wijnen die graag worden gedronken door onze klanten.

Wijn bestellen per fles

Bij de meeste wijnwebshops kunt u een wijn alleen per doos bestellen. Dat maakt online wijn kopen soms een hele gok. Want wat als de wijn niet bevalt? Gelukkig loopt u geen overbodig risico want je kan namelijk elke wijn per fles bestellen!